Kinderplezier ervaringen

Reviews van onze klanten:

Erg leuk initiatief om kinderen

Erg leuk initiatief om kinderen aan het knutselen te krijgen. Er wordt hier altijd uitgekeken naar de nieuwe zending. Nu stoppen we even, maar als in de toekomst er separate pakketten voor jongens/meisjes komen, dan zie je ons waarschijnlijk weer terug!

M. Boogaard
17 april 2018

Hele leuke pakketten zodra het

Hele leuke pakketten zodra het binnen is wordt de doos opengetrokken om te zien wat er nu inzit.

Tamara basters
25 oktober 2017

Leuk om post te krijgen, steeds een verrassing wat er allemaal in zit! Voor onze zoon waren de meeste producten nog wel erg moeilijk, veel hulp van ons als ouders nodig..

L t Hart
28 augustus 2017

Leuke afwisselende knutselpakketten.

Harriet van Wietmarschen
25 augustus 2017

Leuke pakketten, zijn goed samengesteld.
Ik had er zelf ook plezier van.

Gulten Sabah
16 augustus 2017

Inmiddels twee knutselpost pakketten ontvangen. Het zijn leuke pakketten. Zelf ben ik ook van de knutsel dus ik was heel benieuwd wat het zou zijn. Nu stoppen we weer een tijdje, wie weet in de toekomst als ook nummer 2 wat ouder is we het nog eens proberen.

Mirjam van Langen
25 juli 2017

Erg leuk pakket, we hebben er veel plezier aan beleefd.

L van Tol
19 juli 2017

Erg leuk pakket gekregen voor onze zoon van 6
Een set om Magneten te maken een leuke raket zelf maken en een set met spraypens& sjablonen.
Alle benodigdheden zijn aanwezig

N. verwaarst
14 juli 2017

Mijn kinderen zijn er dolblij mee. Als je een mail stuurt dan krijg je meteen antwoord. Wij zijn mega blij.

Ayat ait Lamame
7 juli 2016

Heb vandaag mijn eerste pakket voor mijn dochtertje Sophia ontvangen en ben hier zeer tevreden van! Zo tevreden, dat ik zelfs reclame heb gemaakt in een faceboekgroep waarvan ik lid ben. Een groep met hierin meer dan 1000 mamas en papas in spé. Na mijn uitleg hebben al een heleboel mamas jullie site bezocht en zich ingeschreven. Doe zo verder met jullie leuke initiatief! Mvg, van Haven, Claudette

Claudette van Haven
4 februari 2016

We hebben nu het eerste knutselpakket ontvangen. Superleuk zeg! Onze knutselfan is nu al heel benieuwd naar het volgende! De super-raket was favoriet!

Marije
16 januari 2016

Ik ben gastouder en ontvang iedere maand een knutselpakket, ben heel tevreden. Het allerleukst vinden de kinderen het als er flink gekleurd en geknipt mag worden.

Karin de Graaf
12 januari 2016

Heel enthousiast ontving hij de pakketten. Alles werd uitgepakt met veel vreugde en plezier. Magneten werden geplakt, raket gemaakt en met hulp van mama allemaal super gelukt. Bedankt voor de mooie pakketten!

Corinne de Jonge
6 januari 2016
DEEL OOK JE ERVARING!

Het is belangrijk om andere, toekomstige leden de ervaringen van onze klanten en ex-klanten te laten lezen. Wat fijn dat je ons daarbij wilt helpen. Deel jouw ervaring via onderstaand formulier in, liefst mét foto. Als je ervaring op de website gepubliceerd wordt met foto ontvang je als dank een gratis cadeautje. Alvast bedankt voor de moeite!

Verplicht