Knutselpakket 3-7 jaar

Kinderen kijken veel TV, spelen veel computerspellen en brengen veel tijd door met een tablet op schoot. Daar willen we iets aan doen! 

Creatief bezig zijn is goed voor de concentratie, de fantasie, de motoriek, de taalontwikkeling en voor de ontwikkeling van sociale vaardigheden van kinderen. Ook draagt creatief bezig zijn bij aan de zelfstandigheid van kinderen en het leren oplossen van problemen. Het is dus goed en erg belangrijk om knutselen bij jonge kinderen te stimuleren.

Knutselpost pakketten zijn met zorg samengesteld voor kinderen in de leeftijd 3-8 jaar. In samenwerking met de specialisten van het knutselmerk Totum worden iedere maand leuke creatieve pakketten met verrassende knutselproducten samengesteld. Totum is 20 jaar geleden in Nederland ontstaan en inmiddels niet meer weg te denken uit de speelgoedwinkels in meer dan 70 landen. Naast de Creativity lijn voert Totum meerdere bekende licentielijnen met knutselproducten van onder andere Disney Frozen, Cars, Paw Patrol, Woezel & Pip en Finding Dory. Meer informatie over Totum vind je op www.totum.nl

VOORBEELDEN VAN CREATIEVE KNUTSELPRODUCTEN DIE IN
HET KNUTSELPOST PAKKET KUNNEN ZITTEN:

• Spraypennen en Strijkkralen
• Toverkrimpfolie
• Leren zelf sieraden maken
• Leren vouwen, knippen, plakken en kleuren
• Knutselproducten van onder andere Disney Frozen, Cars, Paw Patrol, Woezel & Pip en Finding Dory