Over Knutselpost

Knutselpost is begin 2017 opgericht door twee ondernemende vaders die vinden dat kinderen meer creatief bezig moeten zijn en meer moeten knutselen. Kinderen kijken veel TV, spelen veel computerspellen en brengen veel tijd door met een tablet op schoot. Daar willen we iets aan doen! Om kinderen te leren en te laten ervaren hoe leuk het is om te knutselen en om creatief bezig te zijn, hebben we Knutselpost ontwikkeld. Creatief bezig zijn is goed voor de concentratie, de fantasie, de motoriek, de taalontwikkeling en voor de ontwikkeling van sociale vaardigheden van kinderen.

Sinds de start van Knutselpost in 2017 hebben we, naast onze eigen kinderen, al duizenden kinderen blij gemaakt met onze knutselpakketten.

HET PAKKET

Een knutselpakket van Knutselpost bestaat iedere maand uit 3 leuke creatieve producten. De knutselpakketten worden zorgvuldig samengesteld en afgestemd door de knutsel-specialisten van Totum. Creativiteit, plezier en het stimuleren van fantasie en oplossend vermogen staan hierbij centraal. Alles sluit aan bij de ontwikkeling en leefwereld van de kind(eren). Uren knutselplezier gegarandeerd!

HOE WERKT HET?

Kies een pakket dat bij de leeftijd van jouw kind(eren) past

Ontvang automatisch iedere maand een leuk en uitdagend pakket met 3 creatieve knutselproducten

Bepaal zelf hoe lang je meedoet, opzeggen kan maandelijks en is eenvoudig online te regelen

Je betaalt pas nĂ¡ ontvangst van jouw pakket